2019 m. rugpjūčio 30 d., penktadienis

Mūsų vasara. 4 dalis. Magdės saviraiškos studija

Magdė – mergina su polėkiu. Už ją nenuspręsi, kaip jai reikėtų apsirengti, kokia spalva nagus nusilakuoti ar kokiomis gumelėmis plaukus surišti. Čia jau, kaip sakoma, galioja laiko patikrinta taisyklė: dėl skonio nesiginčijama; dėl jo mušamasi. :) 

Kad mergina turi polinkį į stiliaus kūrimą ir fantaziją, abejonių nekyla. Išsitraukia iš spintos paklodę ar kokią mano bliuzelę, pasiima porą gumelių ir kuria „kolekciją“... Nieko nepridursi. Viskas sustyguota, suderinta... Tik ateina ir paprašo nufotografuoti... :)






Ne mažiau fantazijos ir šukuosenų klausimu. Laiminga iki ausų panelė, kad pagaliau jos plaukai tokio ilgio, kad jau galima juos rišti, pinti ir bent šį tą sufantazuoti... Dažniausiai plaukus susiriša, kaip jai norisi, pati, tačiau būna ir kad ateina bei prašo surišti ar supinti vienaip ar kitaip. Ir neduokdie pasiūlysi kitaip ar paprašysi prieš naktį išsileisti kuodelius. Kaip tu, mama, nesupranti, kad specialiai per naktį reikia susisukti plaukus, idant ryte jie būtų susigarbanoję!!! ir net neklauskite, iš kur visa tai... :) Vaikas tikrai ne į mamą... :))))












Mėgsta mergina ir piešti. Siūlyti jai veiklos nereikia – ji pati jos susiranda, susigalvoja, ima ir daro... Nepražus gyvenime. :)


Ir jei parduotuvėje bus paprašyta išsirinkti ką nors iš dviejų, o vienas bus susijęs su dažais ar savęs gražinimu, praktiškai duodu ranką nukirst, kad tai bus pastarasis variantas... :)))


Tokia štai mūsų tvirtavalė princesė, grožio ieškotoja...

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą